Фальсифікат робили у кількох приміщеннях в Одесі та області. Продавали все на промтоварному ринку та через інтернет, посилки відправляли і за кордон.

Протягом кількох місяців інформацію про злочинну групу збирали спецпризначенці Прикордонної служби. Зокрема, у пункті пропуску «Старокозаче» виявили автівку з контрафактним одягом. З пояснень водія, він прямував з промтоварного ринку «7 км» та мав продати продукцію в Республіці Молдова.

Операцію із затримання правопорушників у виробничих приміщеннях проводили прикордонники спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань.

«Проведено низку обшуків, в ході яких вилучено продукцію зі знаками фірмових світових брендів, печатки, обладнання для друку. Дії осіб кваліфіковано за фактом незаконного використання знаків для товарів і послуг», — повiдомила начальник відділу розслідування особливо тяжких злочинів Ольга Паєвська.

Виробництво фальсифікату тривало понад два роки. До цього залучали також іноземних громадян зі скрутним матеріальним становищем.

Нині правоохоронці мають провести низку експертиз, за результатами яких фігурантам повідомлять про підозру.

Останні новини

Дивитися все