Все сталося у понеділок ввечері на Старопортофранківській. Аби уникнути аварії, водійці довелось екстрено гальмувати, через це декілька пасажирів у вагоні впали.

Коли жінка вийшла з трамвая, між нею та водієм виникла словесна перепалка. Він вдарив опонентку по обличчю, повалив на землю та став бити ногами.

Небайдужі пасажири блокували проїзд, доки нападника не забрала служба безпеки дорожнього руху КП «Одесміськелектротранс». Постраждалу доставили у 11-ту лікарню.

«В настоящий момент она пребывает на судебно-медицинской экспертизе. Данных экспертизы сейчас нет, нужно длительное время для выдачи заключения. Пока что у нее головокружение, тошнота, боль в мягких тканях лица, вследствие удара. Чувствует себя достаточно плохо, так как подверглась нападению и прямому удару кулаком в лицо», — прокоментував прессекретар КП «Одесміськелетротранс» Ростислав Баклаженко.

«Якщо такі аварійні ситуації трапляються на дорозі і наші водії транспортних засобів вважають, що не міський електротранспорт має перевагу відповідно до правил дорожнього руху, а вони зі своєю ментальністю, то тоді потрібно притягувати таких водіїв до кримінальної відповідальності обов’язково», — наголосила директор департаменту міського господарства Одеської міськради Наталія Мостовських.

Наразі поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом умисного легкого тілесного ушкодження.

Водію «Шкоди» загрожує арешт до шести місяців або до двох років обмеження волі.

Останні новини

Дивитися все