Зокрема, 110 ліжок відкриють в Одеському обласному очному шпиталі, що на Леонтовича. Та ще сотню — у Залізничній лікарні на Шклярука. Обидва медзаклади також отримають по п’ять апаратів штучної вентиляції легенів.

У понеділок ще 70 ліжок додадуть у Центрі соціально значущих хвороб на Ядова.

Також Лікарня водників нарешті отримала власну кисневу станцію. Апаратуру доставили із Туреччини та вже підвели кисень до 30 точок. Тож згодом у медзакладі додадуть ще 60 ліжок для хворих на коронавірус.

«Медичний центр отримав станцію, яка прийшла з Туреччини. Ми підвели у них майже 30 кисневих точок і відкриваємо 60 ліжок, на завтра туди відправляються підготовлені бригади з онколікарні для роботи з COVID-19. Ми будемо залучали з лікарень психіатрії допомогу нашим медикам, хто працює з коронавірусом», — прокоментувала директор департаменту охорони здоров’я ОДА Наталія Одарій-Захар’єва.

Додамо, безкоштовний ІФА-тест тепер можна зробити в обласному шкірвендиспансері, що на Академіка Воробйова, 5. Про це повідомили в обласному департаменті охорони здоров’я. Для тесту треба отримати направлення від сімейного лікаря.

Наразі у диспансері є п’ять тисяч ІФА-тестів.

Останні новини

Дивитися все