Одесса
3 Co
USD

Співробітники ресторану гасили умовну пожежу

Викликати службу порятунку за номером 101, провести евакуацію, зібрати персонал у визначеному місці, а далі, якщо буде змога, спробувати ліквідувати пожежу. Для співробітників ресторану біля моря та дітей відпочивальників провели інструктаж з правил поведінки під час пожежі.

А ще навчили користуватись вогнегасником.

«Снять пломбу, взять вот эту штуку и и тушить. Узнал то, что есть пломба и что нельзя направлять на людей, а то они могут получить ожоги», — розповів Златік, який навчився користуватись вогнегасником.

«В любом кафе, ресторане источник возгорания — кухня. Основные нарушения — несвоевременная чистка вентиляции, из-за этого пожары, рестораны несут убытки и происходят травмы людей», — зазначив головний інспектор Приморського райвідділу ГУ ДСНС Володимир Возний.

Такі інструктажі проводять в прибережних закладах щороку в сезон.

4 июня, 2019 15:23