Юлию Марушевскую не уволили. Глава Государственной фискальной службы Украины отказался принимать заявление об уходе руководителя Одесской таможни. Причины своего поступка Роман Насиров прокомментировал на своей страничке в Facebook:

«Для уникнення неоднозначності ситуації хочу заявити – в такому вигляді заява про звільнення не прийнятна. Марушевська заявляє, що звільняється через тиск та гальмування реформ. За весь час роботи ми навіть не побачили плану тих нібито реформ. Звільнення Марушевської можливе лише після передачі справ та документів у порядку, встановленому чинним законодавством, із дотриманням всіх необхідних умов».

Также на это решение отреагировала и сама Юлия Марушевская: «Перша реакція від Романа Насірова на мою заяву про звільнення: глава ДФС почав дисциплінарне провадження для оголошення ще однієї догани! No comments… Там взагалі є здоровий глузд в когось?!».

Напомним, вчера Юлия Марушевская написала заявление об отставке с должности главы Одесской таможни. По её словам, возможности реформ на региональном уровне исчерпаны.

Останні новини

Дивитися все